Restaurang Vålkojan

För god mat & god dryck finns inga genvägar, hit går både skidled, skoterled & bilväg. Dagtid erbjuder vi våra berömda smörgåsar, våfflor (vintertid), fika & husmanskost. Kvällstid dukar vi upp med vår läckra á la carte meny baserad på de bästa råvarorna från hav, skog, vattendrag & ängar efter säsong.

Vålkojans egen sajt, klicka här
 

Restaurang Hildings Krog

Hildings Krog är en liten krog med tre små rum som alla, mer eller mindre har utsikt över Hovdebacken. Vi har på kort tid blivit ett ställe att gå till för att äta gott och trivas tillsammans. Menyn grundas med ingredienser från Härjedalens skogar och vatten och smaksätts med influenser från resten av världen.

Hildings krog egen sajt, klicka här

Restaurang Vargen

Vargen erbjuder balanserad och utsökt, nyttig och energirika måltider som gör att du orkar med en dag till fjälls. Måltiderna serveras i genuin och varm fjällstugemiljö allt från en rejäl husman till pubmeny och a la carte. Självklart finns det lättare rätter att få under dagtid.

Vargens egen sajt, klicka här.
 

Restaurang Anorak

Vi serverar Vällagad mat för Alla plånböcker, smarriga mackor, fikabröd & varm choklad. Ett måste är nästan att prova vår erkänt Goda Vintoddy! Fullständiga rättigheter alltså!

Anoraks egen sajt, klicka här.

Restaurang Husky

Huskys restaurang och Bowling ligger mitt i Vemdalens by och fungerar som en träffpunkt för både lokala gäster och turister i området

Huskys egen sajt, klicka här.

Restaurang Hovde Sportbar

Sportsbaren håller hög klass och har ett rikt utbud av öl och vin som passar bra till den klassiska menyn med rejäla hemmagjorda hamburgare, saftig entrecöte och röding från trakten.

Hovde Sportsbar & Kök har ett brett sportutbud genom Viasat som visar bland annat Premier League, Champions League och OS i Sotji.

Hovde Sportbars egen sajt, klicka här.
 

Restaurang Björnvallens Sportkök

Inne vid brasan serveras skidåkarluncher och middagar, kaffe av alla sorter med fikabröd. Från vecka 6 öppnar även utegrillen. På restaurangens TV kan du se på skidåkning och annan sport. Under försäsongen i november fram till 20 december ordnas även sportluncher för sportgrupper.

Björnvallens Sportköks egen sajt, klicka här.
 

Restaurang Yhlvas kök

Här kan du beställa alla former av catering.
Det kan vara mackor till möten eller utflykter, fika, luncher, middagar, fester med mera. Ett annat spännande koncept som Yhlva erbjuder är att du kan hyra din egen kock till stugan eller en rolig matlagningsaktivitet i goda vänners lag.

Yhlvas köks egen sajt, klicka här.
 

Restaurang Nybo Gård

Kom till oss och få en unik upplevelse av närhet och omsorg om djur och natur. Här betar vår fina, lurviga boskap – Highland Cattle – fritt i skogar och hagar. I gårdsbutiken säljs gårdens läckerheter som tunnbröd, kött och sylt. På somrarna flyttar vi – både människor och djur – till Vikarvålvallen och öppnar vårt fäbodcafé. Året om erbjuder vi dessutom tjänster och upplevelser för säsongen, som snöröjning, julbord, viltspaning och tunnbrödbak.

NyboGård i Vemhåns egen sajt, klicka här.
 

Restaurang Vemdalsskalets Högfjällshotell

Ett klassiskt fjällhotell med skidåkningen direkt inpå knuten.
I restaurangen serveras frukost och lunchbuffé dagligen. I cafédelen serveras allt från smörgåsar till bakverk med gott kaffe.
På kvällarna kan du välja från à la carte menyn, eller pizzerian. Vissa kvällar är det tema-kvällar i restaurangen.

Vemdalsskalets egen sajt, klicka här.
 

Restaurang Storhogna Högfjällshotell

Hos oss är kökets grundregel alltid förstklassiga råvaror! Vi strävar att med god service servera er en fjällinspirerad middag med lokala och närproducerade ingridienser. På menyn finner du bland annat Norrländsk biff, ren, ädelfisk från Börtnan samt bär och svamp från skog och mark i området. Till våra middagar serveras du alltid hembakt bröd från eget bageri tillsammans med vårt hemkärnade smör

Storhognas egen sajt, klicka här.
 

Restaurang Klövsjöfjäll

Inget har förändrats - allt är nytt!

Johan Andersson styr restaurangen med en matglad besättning till såväl lokala specialiteter som härliga klassiker. Välkommen till bords!


Klövsjöfjäll egen sajt, klicka här.
 

Restaurang Skalstoppen

Med en milsvidd utsikt över den svenska fjällvärlden högst upp på Skalfjällets topp (940 meter över havet) finner du oss. Med glidavstånd från 6-stolsliften Pass Express mitt i Vemdalskalets skidsystem. Inne hos oss brinner brasan, det är varmt, skönt och maten är hemlagad. I baren finner du det mesta man kan önska sig – både varma och kalla drycker. Vid vackert väder finns få ställen i Vemdalen som slår vår stora verandas utsikt.

Skalstoppens egen sajt, klicka här.
 

Restaurang Björnrikegården

Kvarterskrogen som dagtid lockar med goda luncher och hela 200 kvm soldäck. Kvällstid serveras ala carté och temakvällar där fonduekvällen är den mest populära.

Björnrikegårdens egen sajt, klicka här.