• Aktuellt

Här kan du ta del av nya rutiner inför säsong 2017/2018 

Fortsatt utveckling av brf Fjällviste 
När det här skrivs har de allra vackraste höstfärger landat i vårt fina Björnrike. En påminnelse om att vi går mot en vintersäsong, som vi hoppas ska bli lika snörik som den förra och ge oss fina stunder på skidor och framför brasan på kvällarna. Under sommaren har vi ägnat tid åt att se över föreningens rutiner, och här kommer viktig information, med en del nyheter, som vi ber er ta några minuter att läsa igenom. Har ni några frågor, är ni varmt välkomna att mejla till oss i styrelsen.
 
Vi har avslutat avtalet med Boka Vemdalen 

I förhandling om nytt avtal insåg vi, båda parter, att vi står för långt ifrån varandra ifråga om kostnad och servicegrad. Det fick oss att tänka till, och vi väljer att från och med 2017-11-01 att fungera mer som en renodlad andelsförening.  Det kommer innebära:
 
Anmälning av ankomst 
Fortfarande obligatorisk, och är från och med nu endast möjlig via vår hemsida. Ankomstdag och tid är som tidigare lördagar kl 15.00. Avresa senast lördag kl 10.00. 
 
Nyckelhantering 
Vid ankomst hämtas nyckeln i den röda lådan med kodlås vid receptionshuset (Rönnstigen 1). Koden skickas i samband med bekräftelsemejl för anmäld ankomst. Eventuella frågor inför ankomst/avresa skickas via mejl. När ni sedan lämnar stugan återlämnar ni nyckeln i den gröna lådan vid receptionen.
 
Obs! De nycklar som ni har använt tidigare till nyckeltuben, fungerar inte från och med 2017-11-01. Returnera er tubnyckel därefter till Björnrike Fjällviste,  c/o Lars Sundström,  Fågelvägen 71, 840 92 Vemdalen. Glöm ej avsändarinformation.
 
Receptionen kommer inte längre vara bemannad.
 
Felanmälan sker via mejl eller ett journummer (finns på hemsidan under stugvärd) där man uppger vilken stuga det gäller och vilket ärende som anmäls. Jourärenden som föranleder att en stugvärd åker ut akut gäller endast värme, vatten och el. Som tidigare välkomnar vi att man fyller i en blankett som lämnas i huset vid avresa, om man har upptäckt att något saknas eller är trasigt.
 
Städrutiner
Inga förändringar; mindre städkorrigering som tar max 15 minuter, bekostar föreningen. Om det vid avsyning bedöms att det krävs att ett städbolag kallas in, kommer kostnaden för ett akutstäd faktureras den avresta gästen. Avsynaren tar bilder för dokumentation och för att slippa att ord står mot ord om bristande städning.

Beställa slutstäd
Vi du i förväg beställa slutstäd så görs detta enbart i samband med anmälan av ankomst. Där bockar man i att man vill ha slutstäd samt de övriga uppgifter som behövs för slutstädet.
 
Uthyrning av andelsveckan 
I och med att avtalet nu är avslutat med Boka Vemdalen, så är det upp till andelsägare att på egen hand sköta uthyrning. (t. ex via Blocket). Det finns en hyresavtalsblankett att ladda ner från hemsidan som vi rekommenderar att man använder sig av.
 
Vår samarbetspartner 
Till vår hjälp, för nyckelhantering och avsyning etc, har vi Jan-Olov och Petra Edström på Fjällservice, som många av er kanske har mött sedan tidigare.  
 
 
Med vänlig hälsning från Björnrike, en mild septemberdag
/Styrelsen

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln