Vår styrelse

Här är vi som sitter i Brf Björnrikes styrelse. Tveka inte på att kontakta någon av oss om du har några frågor eller andra ärenden.
 


Johan Nilsson (ordförande)


Jag började åka upp till Björnrike redan i mitten på 70-talet för att åka skidor. Sedan köpte mina föräldrar en andel i Fjällvistet när det bildades. Jag övertog andelen 2011 och åker nu upp kring påsk varje år med mina barn. Det brukar bli en fantastisk vecka där vi gör allt tillsammans och har en begränsad kontakt med omvärlden.

Medlem i styrelsen sedan 2011.
 
Epost: johan@bjornrikefjallviste.se
Tel: 073-5696804


Malin Malmström (ekonomiansvarig)

Jag har varit i Björnrike sedan början på 80-talet med min mormor och morfar som köpte en andel när husen byggdes.
2007 tog vi över deras andel och köpte även en andel till. Björnrike för mig är en plats för återhämtning, friskluft och motion.
Hela familjen trivs oerhört bra och jag hoppas mina barn får lika många fina minnen från Björnrike som jag!

Ekonomiansvarig i styrelsen sedan 2012.

Epost: malin@bjornrikefjallviste.se
Tel:070-4476469


Bengt Eliasson (inre/yttre inventarier)

Mitt Björnrike är lite lugnare, lite mer otvunget, lite mer vilsamt och mycket skönare än alla andra fjällanläggningar jag varit på (och det är nog nästan de flesta). Kort sagt: Jag älskar mitt Björnrike!
Medlem i styrelsen sedan 2012.

Epost: bengt@bjornrikefjallviste.se
Tel:070-2214058


Susanne Diederichsen (medlemsansvarig)

Besökte Björnrike första gången julen 2014. Det var kallt, mycket snö och härlig skidåkning. Förra året fick vi chansen att köpa en andel via tips från en arbetskamrat. Nu har vi varit här både under våren/sommaren och hösten samt vår ”skidvecka” och trivs verkligen bra.

Epost: susanne@bjornrikefjallviste.se
Tel: 070-5946055


Maarit Hansson (hemsida/IT)

Vår andel har funnits i min makes familj sen slutet av 70 talet. Jag var i Björnrike 2011 första gången och bara älskar det.
Jag har tillbringat nästan varje jul och nyår där sen dess och några långhelger på våren/hösten har det också blivit. För vår familj är det mycket friskluft och skidor som gäller hela dagarna. God mat och bastu på kvällarna. Total avkoppling. 
Björnrike har allt i mitt tycke. Sen tycker jag att våra bastuhus (som vi kallar huset för) är så charmiga och har det man behöver för några veckors avkoppling. 

Epost: maarit@bjornrikefjallviste.se
Tel: 072-1601844


Sara Marklund

Vår familj har varit i Björnrike varje vinter sedan år 2011. Vi förälskade oss direkt i Härjedalen, den familjära stämningen och skidåkningen, som verkligen passar alla! År 2018 blev vi så andelsägare till två andelar i Björnrike Fjällviste. Sedan dess har vi spenderat både vinter-, höst- och sommarveckor i vårt älskade Björnrike med omnejd. Vi upptäckte att alla årstider har sin charm och utsikten över Sonfjället, från stugans altan, är lika vacker året om! 

Medlem i styrelsen sedan 2022

Epost: sara@bjornrikefjallviste.se
Tel: 070-671 21 55