Bostadsrättsföreningen Björnrike Fjällviste

Äta & Göra

Att göra i Björnrike

Björnrike är en mysig ort belägen i Härjedalen, som är känd för sina vackra fjäll och den rena luften. Om du bor i en bostadsrättsförening (BRF) i Björnrike fjällviste har du tillgång till en mängd olika aktiviteter och sevärdheter i området. Här är några förslag på vad du kan göra när du bor i Björnrike:


  • Njut av naturen: Björnrike är omgivet av vackra fjäll, skogar och sjöar, så det finns många möjligheter att uppleva den fantastiska naturen. Du kan till exempel ta en promenad eller en fjällvandring i området, eller åka på skidor eller snowboard på vintern.
  • Besök lokala sevärdheter: I Björnrike finns det många intressanta platser att besöka, som till exempel Fjällvistet, som är ett mysigt fjällhotell med en restaurang och en spaavdelning. Du kan också besöka Härjedalens museum, som visar upp lokal kultur och historia.
  • Delta i olika aktiviteter: Om du vill vara aktiv finns det många olika aktiviteter att välja mellan i Björnrike. Du kan till exempel spela golf på någon av områdets golfbanor, eller prova på att fiska i någon av de lokala sjöarna. Du kan också delta i olika arrangerade aktiviteter, som till exempel fjällvandringar eller skidturer med en guide.
  • Njut av god mat och dryck: Björnrike har en mängd olika restauranger och barer där du kan njuta av god mat och dryck. Du kan till exempel prova på lokala specialiteter som fjällrökt renkött eller en god fjällöl.
  • Umgås med andra: Om du vill träffa andra människor finns det många olika sätt att göra det på i Björnrike. Du kan till exempel delta i olika gemensamma aktiviteter arrangerade av BRF Björnrike fjällviste, eller träffa andra människor på någon av ortens pubar eller restauranger.
Login