Bostadsrättsföreningen Björnrike Fjällviste

Medlemmar

Vår stugvärd

Brf Björnrike Fjällviste har avtalat med Fjällservice Vemdalen att ansvara för nedanstående uppgifter:

Telefonjour

Fjällservice Vemdalen ska dessutom vara tillgänglig för gäster i nödsituation via telefon, (endast under dec-april) vars nummer ska finnas skyltat i fönstret till receptionslokalen samt i stugpärm. Stugvärden avgör i varje enskilt fall om gästen eller föreningen ska betala för jourhjälpen.

Snöskottning

Fjällservice Vemdalen skottar gångväg från bilparkeringsplatserna till entrédörren i de hus till vilket gäst anmält ankomst.

Lördagskontroll

Fjällservice Vemdalen avsynar de hus som har använts under den gångna veckan, att de är fullgott städade, samt ser till att fel och brister blir åtgärdade mejla gärna felanmälan/åtgärdsrapport till PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOnN0dWd2YXJkQGJqb3JucmlrZWZqYWxsdmlzdGUuc2UiIHRhcmdldD1fYmxhbms+c3R1Z3ZhcmRAYmpvcm5yaWtlZmphbGx2aXN0ZS5zZTwvYT4= om det inte är väsentligt och akut fel, i så fall ring journummer.

Huset skall lämnas lördagar senast kl. 10.00. Har du beställd slutstädning skall huset lämnas kl 9:30. Tidigaste ankomst är från kl.15.00.

Tillsyn och reparationer

Fjällservice Vemdalen har av styrelsen uppdrag att utföra tillsyn av föreningens fastigheter och förebygga, reparera eller byta ut det som behövs på huset och tomten och av husets inventarier så att besöket i huset fungerar så som gästerna har rätt att förvänta sig.

Inköp och lagerhållning

Fjällservice Vemdalen ska köpa in och ha i lager förbrukningsmaterial och se till att gästerna inte saknar något.

Städning

Önskar du slutstädning av huset anmäler du detta i samband med din anmälan av ankomst. Klicka här för att komma till ankomstsidan.

Årsavgift

Årsavgift 2023

Fakturor för årsavgifter skickas ut i början av januari 2023. Swedbank Bg: 5061-9790 6600 kr/per andel. Vid frågor kontakta: Malin Malmström. Epost: PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOm1hbGluQGJqb3JucmlrZWZqYWxsdmlzdGUuc2UiIHRhcmdldD1fYmxhbms+bWFsaW5AYmpvcm5yaWtlZmphbGx2aXN0ZS5zZTwvYT4=. Tel: 070-447 64 69

Login