Bostadsrättsföreningen Björnrike Fjällviste

Äta ute

 • 2022-12-19 09:16 Äta ute
  Bräjks matbar

  Härlagat & Härbakat mitt i pisten
  Björnrikes nyaste restaurang är en rustik stuga med timmerpanel där hållbarhetstänket har funnits med redan från byggstart. Till Bräjks åker man för att ta en paus. Redan när pisten öppnar finns det härbakat fika och härlagad chokladmjölk, under lunch serveras det rejäl skidåkarmat i form av husmansrätter och vällagad barnmat. På eftermiddagen är det trubadur after ski och på kvällen serveras det en genomarbetad á la carte meny med grunden i svenska råvaror men med influenser från hela världen.

  Björnrike Terrassvägen 40, 840 92 Vemdalen
  0684-80 07 70
  info
 • 2022-12-19 09:32 Äta ute
  Bageriet i Björnrike

  Succé bageriet/pizzan har äntligen öppnat i Björnrike vid Idet/mitt liften.
  Vi serverar allt från fika, varma drycker, goda mackor till varmmat och goda pizzor. Ala Carté och barnmeny.

  Björnrike Björnvägen 60, 840 92 Vemdalen
  076-785 15 44
  info
 • 2022-12-19 09:40 Äta ute
  Björns brasserie i Björnrike

  Restaurangen hittar du alldeles intill Grizzly express dalstation. Med inspiration från det franska köket har man skapat en härlig meny som man beställer från via en app. Man scannar en streckkod på bordet, menyn kommer upp och så beställer man och betalar via den. Enkelt och smidigt. Rätterna är av mellanstorlek så man kan nog äta ca 3-4 per person eller mer om man är riktigt hungrig.

  Björnvallsvägen 11, 840 92 Vemdalen
  070-395 69 44
  info
 • 2022-12-19 10:02 Äta ute
  Restaurang Vargen

  Vargen erbjuder balanserad och utsökt, nyttig och energirika måltider som gör att du orkar med en dag till fjälls. Måltiderna serveras i genuin och varm fjällstugemiljö allt från en rejäl husman till pubmeny och a la carte. Självklart finns det lättare rätter att få under dagtid.

  info
 • 2022-12-19 10:13 Äta ute
  Restaurang Husky

  Huskys restaurang och Bowling ligger mitt i Vemdalens by och fungerar som en träffpunkt för både lokala gäster och turister i området

  info
 • 2022-12-19 10:20 Äta ute
  Restaurang Björnvallens Sportkök

  Inne vid brasan serveras skidåkarluncher och middagar, kaffe av alla sorter med fikabröd. Från vecka 6 öppnar även utegrillen. På restaurangens TV kan du se på skidåkning och annan sport. Under försäsongen i november fram till 20 december ordnas även sportluncher för sportgrupper.

  info
 • 2022-12-19 10:22 Äta ute
  Restaurang Nybo Gård

  Kom till oss och få en unik upplevelse av närhet och omsorg om djur och natur. Här betar vår fina, lurviga boskap – Highland Cattle – fritt i skogar och hagar. I gårdsbutiken säljs gårdens läckerheter som tunnbröd, kött och sylt. På somrarna flyttar vi – både människor och djur – till Vikarvålvallen och öppnar vårt fäbodcafé. Året om erbjuder vi dessutom tjänster och upplevelser för säsongen, som snöröjning, julbord, viltspaning och tunnbrödbak.

  info
 • 2022-12-19 10:44 Äta ute
  Restaurang Storhogna Högfjällshotell

  Hos oss är kökets grundregel alltid förstklassiga råvaror! Vi strävar att med god service servera er en fjällinspirerad middag med lokala och närproducerade ingridienser. På menyn finner du bland annat Norrländsk biff, ren, ädelfisk från Börtnan samt bär och svamp från skog och mark i området. Till våra middagar serveras du alltid hembakt bröd från eget bageri tillsammans med vårt hemkärnade smör

  info
 • 2022-12-19 10:50 Äta ute
  Härjedalspizza Vemdalen

  Härjedalspizza Vemdalen är en restaurang som ligger centralt i Vemdalen by. Här serveras vällagad och god mat i en mysig miljö.

  Det finns cirka 35 olika pizzor på menyn och du kan såklart också välja din egen pizza. En del pizzor har även lokal prägel med fyllningar som rökt älgkött, renskav eller hjortron –  dessa är en fröjd för alla smaklökar så det får du inte missa! Det finns också hamburgermeny, kebabmeny, sallader, husmanskost och naturligtvis barnmeny. Glutenfri pizza och veganost finns om så önskas.

  Med bil ligger pizzerian ca 10 minuter från Vemdalsskalet och Björnrike. Om du åker skoter finns skoterparkering precis utanför restaurangen. Restaurangen har också fullständiga rättigheter. Pizzerian utvecklas ständigt och de har även skapat en lokal fryspizza. Denna finns att köpa i frysdisken på bla. ICA Nära Vemdalen, ICA Vemdalsskalet och självklart i pizzerian. Håll koll efter ”Härjedalspizza”. För fullständig lista över återförsäljare se hemsidan.
  Beställ din mat direkt i deras app sök på ”Härjedalspizza” och ladda ner den på App Store eller Google Play.

  0684-305 33
  info
Login