Bostadsrättsföreningen Björnrike Fjällviste

Välkommen hit

Välkommen till Brf Björnrike Fjällviste

Högt uppe på Vemdalsfjällens sydsluttning, nära trädgränsen ligger vår bostadsrättsförening.
Vår förening består av 22 hus. Alla med milsvidd utsikt över Vemans och Ljusnans dalgångar mot Sonfjället. Du bor max 300 meter från närmaste skidlift, vilket gör att de flesta stugorna har ski in ski out..

Våra stugor är på 65 kvm och rymmer storstuga med braskamin. I anslutning till storstugan finns komplett utrustat kök (12 kuvert) med matplats för 6 personer.Vidare innehåller stugorna 3 sovrum (2 st med 1 familjesäng och 1 st med två enkelsängar), tvättrum med toalett, dusch och bastu. En stor solaltan i sydvästläge på samtliga stugor. Vid entren finns ett låsbart kallförråd för skidor, pulkor etc. För bilen finns motorvärmaruttag med timer.

Föreningen bildades 1979/80 samtidigt som stugorna färdigställdes. En stor del av medlemmarna har varit med sedan starten. Under åren har stugorna moderniserats och underhållits. Senaste åren har bla kök, badrum och inredning bytts ut.

Ekonomin i föreningen är en av styrkorna. Tack vare den har avgiften legat i stort sett på samma nivå under många år, trots omfattande renoveringar. Renoveringarna har bekostats genom avyttring av en del av föreningens mark. Fortfarande finns en del tomter kvar till försäljning. Utöver dessa har föreningen ytterligare mark kvar för framtida exploatering, om så önskas.

Vi hoppas att alla medlemmar i vår förening, och ni som kanske är på väg att bli andelsägare, kommer att trivas i Brf Björnrike Fjällviste och våra stugor.

Varmt välkomna önskar vi er från styrelsen!

Login